همایش قلب و عروق با حضور دکتر عارف شکیبا در روستای کهنه

ساخت وبلاگ

«همایش قلب و عروق با حضور متخصص بومی، دکتر عارف شکیبا در روستای کهنه»

به دعوت کمیته خیریه سلامت و درمان و در راستای شعار و اهداف «پیشگیری، بهتر از درمان است»، جمعه بیست و هشتم اردیبهشت ماه، بعد از نماز خفتن، در مسجد سلحشور و با حضور مردان و زنان برگزار گردید.

مصطفی رضایی، عضو کمیته خیریه سلامت و درمان و مجری برنامه، ضمن خوشامدگویی به حاضران، به معرفی دکتر عارف شکیبا پرداخت. وی گفت: عارف شکیبا در سال ۱۳۵۷ در روستای کهنه متولد شد و دوران ابتدایی، راهنمایی را در زادگاه خود به عنوان دانش آموز برتر گذراند. سال اول دبیرستان را در شهر اوز و با اندکی افت تحصیلی به پایان برد و دنباله این دوره را در کشور کویت ادامه و با معدل خوب مدرک دیپلم را کسب نمود. پدرش، شهباز شکیبا، که خود از فعالین اجتماعی و علاقمند به تحصیل می باشد، فرزندش عارف را برای ادامه تحصیل در رشته پزشکی به کشور بلغارستان در اروپای شرقی می فرستد. عارف دوره پزشکی عمومی و همچنین تخصص خود را در رشته قلب و عروق در آنجا به پایان می رساند. دکتر عارف در کشور بلغارستان، شهر اسپریخ در یک بیمارستان دولتی و مطب خصوصی مشغول طبابت می باشد.

در این همایش، ابتدا دکتر عارف شکیبا به تشریح ساختار قلب پرداخت و از قلب به عنوان عضوی بسیار پیچیده، حساس و حیاتی نام برد.

در بخش دوم، به راه های پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی از جمله پرهیز از مصرف غذاهای چرب، قند و استرس و اضطراب اشاره نمود. دکتر شکیبا از الکل به عنوان یک سم کُشنده برای قلب نام برد.

در بخش سوم به نشانه های بیماری های قلبی و عروقی پرداخت و توصیه نمود که بعد از سن چهل، لازم است جهت مراقبت های بیشتر، سالی حداقل دو بار به متخصص قلب مراجعه شود.

در بخش پایانی، دکتر عارف با صبر و حوصله به سوالات حاضرین پاسخ داد.

رضایی، مجری برنامه، ضمن تشکر از حضور خانواده دکتر، پدر دکتر شهباز شکیبا و استاد بهرام رفیعی، از آنان خواست سخنانی ایراد نمایند.

شهباز شکیبا، ضمن تقدیر و تشکر از کمیته خیریه سلامت و درمان در برگزاری این همایش و قدردانی از حاضران، از بزرگان روستای تاریخی کهنه به نیکی یاد و از مسئولان روستا درخواست نمود که کوچه ها و گذرگاه های بافت تاریخی روستای کهنه را به نام بزرگان، نامگذاری نمایند.

استاد بهرام رفیعی، به عنوان اولین معلم روستای کهنه، از پزشکان بومی، به عنوان شخصیت های علمی و چهره های شاخص روستا نام برد و گفت گرچه روستای کهنه در گذشته‌ به نسبت دیگر روستاها در زمینه تحصیلات دیرتر شروع نمود، اما اکنون از لحاظ تعداد پزشکان، دندانپزشکان، متخصصان و دانشجویان رشته‌های پزشکی در موقعیت بسیار خوبی قرار داریم. وی از حضار درخواست نمود در بازسازی اولین مدرسه روستا به عنوان نماد و پایگاه علم و دانش، کمک های مالی نمایند.

این همایش، دوشنبه، سی و یکم اردیبهشت ماه، ساعت ۸:۳۰ بعد از نماز خفتن، در مسجد جامع شهرک توحید برگزار می شود.

كهنه اوز...
ما را در سایت كهنه اوز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : marbootia بازدید : 10 تاريخ : چهارشنبه 2 خرداد 1403 ساعت: 15:26